Centurion Maximus Winnus Anmeldelse av Gratis Norske Automater

Centurion Maximus Winnus er en spilleautomat fra en noe mindre aktør i bransjen, nemlig Inspired Gaming. Det betyr ikke at de ikke kan lage bra spilleautomater, for Centurion kan være spennende. Den ble først lansert tilbake i juli 2015 og var lenge blant de 200 mest populære spilleautomatene i verden. Nå er den derimot litt mindre populær, men ligger fortsatt i topp 400. Når vi tenker på at det finnes mange tusen spilleautomater er ikke det så dårlig likevel.

Spilleautomaten Centurion Maximus Winnus har en RTP på 95 %, dette kunne godt vært litt lavere, men det er ikke dette som gjør at du vinner eller ikke. Å spille på spilleautomater handler rett og slett om flaks og tilfeldighet. Mens du kan vinne kan to andre tape og motsatt.

Inspired Gaming har laget så spilleautomaten har fem hjul med tre symboler på hvert av hjulene synlig. Ved siden av det er det til sammen 20 gevinstlinjer, og du har mulighet til å spille både på datamaskinen, en laptop, nettbrett og mobil. Så her kan du spille enten du er hjemme eller på farten.

Symboler og utbetaling

På spilleautomaten Centurion Maximus Winnus, finner du selvfølgelig en rekke symboler basert på romertiden. Ved siden av konge, dame og knekt, kan du blant annet finne en hjelm, en romersk mynt, kolosseum, sverd og det klassiske romerske skjoldet, centurion logoen og en ‘chariot’, eller hest med vogn, om du vil. La oss se litt på hva de utbetaler.

Først er det de relativt kjedelige, men som kanskje er med på de fleste spilleautomater, konge, dame og knekt. Ved tre av samme symbol vil du bli utbetalt fire mynter. Får du fire på hjulene vinner du 20 mynter og om du får fem symboler på hjulene vil du få 200 mynter.

Da var vi ferdige med de kjedelige symbolene. Neste på lista er da den romerske hjelmen. Tre slike symboler gir åtte mynter i gevinst, mens fire slike gir 40 mynter. Er du så heldig at du får fem slike symboler vil du vinne hele 300 mynter.

Neste symbol er den romerske mynten. Og også her vil du vinne åtte mynter om du får tre slike opp på hjulene. Får du fire symboler vil du vinne 40, og om du får 5 symboler vil du vinne 300.

Det klassiske romerske skjoldet, sammen med de to sverdene gir også åtte mynter om du får tre sånne symboler på hjulene. Deretter får du 40 om du får fire på hjulene, og om du får fem på hjulene vil du vinne 300 mynter.

Med Colosseum begynner utbetalingene bare å bli større. Her vil du vinne 20 mynter ved tre symboler, 80 mynter ved fire symboler og hele 400 mynter ved fem symboler.

Neste symbol, som er hesten med vogna, gir deg også 40 mynter om du får tre symboler på hjulene, men om du får fire symboler da vinner du ikke 80 som på Colosseum, men du vinner i stedet 160. Ved fem symboler er det derimot det samme, som betyr at her vil du vinne 400 mynter om du skulle få til det.

Det siste, og beste symbolet i Centurion er selve logoen av spilleautomaten. Får du to sånne symboler er det nesten som en trøstepremie. Du vinner nemlig bare fire mynter. Men om du skulle få tre går det fort oppover. Da vinner du 50 mynter. Ved fire symboler på hjulene vil du vinne 200 mynter og ved fem symboler vil du vinne 500 mynter.

Husk at disse summene vil bli ganget med innsatsnivået ditt. Dette er når innsatsen er så lite som 0.01.

Det meste du kan vinne på Centurion Maximus Winnus er hele 100 000 mynter.

Bonusspill og funksjoner

Ettersom Centurion Maximus Winnus er en video spilleautomat har den selvfølgelig noen ekstra funksjoner. Blant annet kan vi finne et wild symbol. Dette symboler vil erstatte alle andre symboler bortsett fra bonus symbolet, for å fullføre vinnende kombinasjoner.

Som nevnt ovenfor er det også et bonus symbol. Dette er du nødt til å ha tre eller flere av på hjulene for å kunne vinne på. Du får da opp et spinnende hjul med fire forskjellige bonus spill, eller funksjoner om du vil.

Disse er ‘Prizes on Parade’, ‘Road to Rome’, ‘Wild Power Spins’ og ‘Caesars Free Spins’. La oss ta en liten titt på de.

Først er det Prizes on Parade. Her kommer du frem til fire soldater. Tre av disse har et skjold med forskjellige bonuser. Disse vil gi deg en multiplikator fra alt fra 1x til 50x. Da handler det selvfølgelig om å få høyest mulig. Er du så heldig at det lander på 50x vil innsatsen din bli ganget med 50. Har du for eksempel satset 100 kroner på en spinn vil du da vinne 5000 kroner på spillet.

Neste er Road to Rome. Her er du en soldat som går på en vei. Hvor du beveger deg på veien vil avgjøre hvor stor gevinsten din blir. Dette kan være alt fra 40 til 250 ganger innsatsen din. Har du da satset 100 kroner på spinnet du kom inn på bonus spillet med, og landet på 250x vil du vinne hele 25 000 kroner.

På Wild Power Spins kommer du tilbake til spilleautomaten, ikke inn i et bonus spill. I stedet vil du få en wild funksjon. Her vil wild symboler dekke hele hjul, både på andre, tredje og fjerde hjul. Disse vil være aktive i tre runder, og om du er heldig kan dette gjøre at du vinner virkelig stort.

Til slutt kommer vi til Caesars Free Spins, eller Caesars gratis spinn om du vil. Her er det først to hjul som avgjør hva du vil få. Det første hjulet vil avgjøre hvor mange gratis spinn du kan få, mens det andre vil avgjøre multiplikatoren på gratis spinnene. La oss ta et eksempel på at du får 20 gratis spinn og en multiplikator på 3x. Har du satset 100 kroner vil du få 20 gratis spinn til en verdi av hele 300 kroner per spinn. Ganger du dette utbetalingene av symboler kan dette bli virkelig store summer.