SugarPop 2: Double Dipped Anmeldelse Gratis Norske Spilleautomater

Det er Betsoft som har laget SugarPop 2, og følger opp suksessen fra forgjengeren. Betsoft lanserte denne spilleautomaten 2. februar 2018, og foreløpig ligger den i topp 100 av populære automater. Når det finnes flere tusen spilleautomater er ikke det så dårlig. Det er heller det motsatte.

Spilleautomaten har en RTP (tilbakebetalingsprosent til spillerne) på 96.42%, noe som er innafor. Det er derimot ikke sånn at RTP definerer om du kan vinne på automaten eller ikke. Det finnes tusenvis av mennesker som spiller, noen vil tape, mens andre vil vinne.

Symboler og utbetaling

I SugarPop 2: Double Dipped spilleautomaten finner vi selvfølgelig mange fargerike symboler. Her kan du blant annet se røde hjerter, blå trekanter, grønne kuler, gule firkanter og mange flere.

Standard symbolene i SugarPop 2 betaler dette. Det røde egget betaler 4x per symbol, mens den rosa sekskanten betaler 6x per symbol. Til slutt er det den oransje sylinderen som betaler 8x per symbol.

La oss ta en titt på symbolene som betaler litt mer. Her vinner vi den gule firkanten, denne betaler 10x per symbol, mens den grønne kula betaler 12x per symbol. Til slutt i dette siktet finner vi den blå trekanten. Dette symbolet betaler 15x per symbol på hjulene.

Til slutt har vi det symbolet med høyest verdi, det er hjertet, og betaler 20x per symbol.

Husk at du er nødt til å ha symbolene i grupper på 4 eller mer for at de skal utbetale, og bare den høyeste summen teller. En annen ting å bemerke seg er at gevinstene blir multiplisert med innsatsnivået du spiller med.

Det meste du kan vinne på SugarPop 2: Double Dipped er 28 305 mynter.

Bonusspill og funksjoner

I SugarPop 2 har de en spesiell nivå funksjon. Her kan du gå opp helt til nivå 29 i løpet av spillet. For hvert fjerde nivå du går opp blir et spesielt sukkertøy lagt til i spillet. Det er muligheter for at et egg plutselig dukker opp på hjulene. Etter du har vunnet vil egget så klekke og viser et av de spesielle godteriene når du går opp på et nytt nivå. Hvert slikt sukkertøy har også en spesiell funksjon som vi skal gå gjennom nå.

  • Nivå 1 Gumdrop. Dette eggformede sukkertøyet gjør at alle symbolene rundt det gjør seg om til en enkelt farge før det eksploderer og gir gevinst.
  • Nivå 5 Caramel. Når du har kommet opp til nivå 5 vil du få karamell. Dette symbolet vandrer rundt på hjulet mens det ødelegger alle symbolene på sin vei.
  • Nivå 9 Candy cane. Eller en sukker stang om du vil, eksploderer alle symbolene på samme rad og rekke.
  • Nivå 13 Lillipop. Kommer du helt opp på nivå 13 får du en lollipop. Denne vil stokke alle symbolene du ser.
  • Nivå 17 Fizzy pop candy. Ved nivå 17 vil du fizzy pop candy legge små sukkertøy på tilfeldige symboler og så få dem til å eksplodere.
  • Nivå 21 Jelly bean cannon. Denne kanonen skyter gelebønner som regner ned på hjulene og ødelegger symboler der de lander.
  • Nivå 25 Morphing golden wild. Kommer du deg helt til nivå 25 så får du et spesielt godteri som fungerer som et wild symbol og gjør seg om til symbolene rundt det.
  • Nivå 29 Sweet hammer. Dette er det aller siste nivået, og om du har kommet helt hit så får du en søt hammer. Denne slås på hjulene, opptil ni ganger og knuser symbolene så de blir fjernet.

For å gå opp i nivå er du nødt til å få spesielle symboler på hjulene. Dette er et symbol som ser ut som en stjerne med en rosa pil opp på. Får du fire sånne på hjulene vil du gå opp til nivå 2. Etter det må du ha 6 slike symboler for å gå opp til nivå 3. Etter det må du har 8 symboler for å gå opp til nivå 4, og deretter er det 10 symboler som kreves for å gå opp til nivå 5. Du ser kanskje mønsteret nå, for om du skal nå nivå 6 er du nødt til å ha 12 symboler, og slik fortsetter det helt til nivå 29.

Spilleautomaten SugarPop 2 har selvfølgelig andre spennende symboler med funksjoner også. For eksempel har de Candy Wild. Dette er de vanlige symbolene, bare at de er hvite, og har en spiral av farger rundt seg. Får du 5 eller flere symboler på en vinnende gruppe vil du få et slikt wild symbol etter de har eksplodert. Dette symbolet erstatter alle andre symboler, bortsett fra gratis spinn og nivå symboler.

“Candy Bomb” er enda et spesielt symbol i SugarPop 2. Får du 5 eller flere av samme symboler i en gruppe vil bomben komme. Desto flere symboler i gruppa du får jo kraftigere blir bomba. Får du 5 like symboler vil bomba dekke 6, får du 6 like symboler vil bomba sprenge 9, mens ved 7 symboler vil den sprenge 12. Slik øker det oppover. For ved 8 og 9 like symboler sprenges hele 16 symboler, og ved 10 eller flere like symboler vil bomba sprenge hele 20.

SugarPop 2 er tross alt laget av Betsoft, og da må vi selvfølgelig se opp for gratis spinn i tillegg. Om du trodde vi var ferdige med funksjoner nå så tok du nemlig feil. SugarPop 2 har også gratis spinn og dette kan du få om du får FS symboler på hjulene. Dette symbolet er rødt med gul “FS” skrift på seg. Får du 4 slike symboler vil du få 5 gratis spinn, får du 5 symboler vil du få 7 gratis spinn. Deretter går det videre oppover, får du 6 symboler får du 9 gratis spinn, 7 symboler får du 11 gratis spinn og sånn går det oppover med 2 gratis spinn om gangen. Får du 15 gratis spinn symboler vil du nemlig få hele 27 gratis spinn.

Andre funksjoner

Som vanlig for Betsoft spilleautomater har SugarPop 2 en auto spill funksjon. Her kan du velge hvor mange ganger hjulene skal spinne sånn at du slipper å trykke på spinn hver eneste gang.